ZIP LINE AVANTURA: Letite među krošnjama u Dolini jelena

Ako ste u potrazi za adrenalinskom avanturom, ne tražite dalje od ziplinea u Vrhovinama, nedaleko od vaše Vile Belle! Smješten u zapanjujućoj prirodi kontinentalne Hrvatske, ovaj zip line jedan je od najdužih na svijetu, a pružit će uzbudljivo iskustvo za cijelu obitelj i odvesti vas u bujne krošnje, ususret pjenušavim potocima i valovitim brežuljcima.

Zip line Pazi Medo dio je Sportsko-rekreativnog centra Bijeli vrh i s ukupnom dužinom čeličnog užeta od 1.7 km jedan je najdužih ziplineova iz jednog komada na svijetu i jedan od najbržih u Hrvatskoj (letite brzinom od oko 100 km/h). Ono što ovaj zip line čini tako posebnim je i lokacija. Okružuju ga tri doline i predivna priroda, pogled s njegovog vidikovca sasvim će vam sigurno oduzeti dah!

Neusporediv pogled na prirodne ljepote nadogradit će nevjerojatno zipline iskustvo i let iznad drveća, s vjetrom na licu i suncem na koži, od kojeg će srce brže zakucati!

I ne brinite, iako je dug, zipline je potpuno siguran, za što se svakodnevno brinu iskusni vodiči koji osiguravaju svaki dio staze te poduzimaju adekvatne mjere opreza.

Prije nego što počnete, organizirat će za vas sigurnosni brifing i bit ćete opremljeni svom potrebnom opremom, uključujući kacigu, pojas i rukavice. Vodiči će vas pratiti tijekom cijelog iskustva, dajući vam upute i smjernice kako biste osigurali sigurnu, ugodnu i nezaboravnu vožnju.

Zipline u Dolini jelena odlična je aktivnost za obitelji, parove ili grupe prijatelja. Natjerat će vas da izađete iz svoje zone udobnosti i doživite nešto novo i uzbudljivo. Zahvaljujući zapanjujućoj prirodnoj ljepoti, velikim brzinama i iskusnim vodičima, ovaj zipline je iskustvo koje nikada nećete zaboraviti!